JUNI ÄR FRI-RÖNTGAD!

JUNI HAR HD GRAD B, ED 0!
 
Igår åkte jag och Juni till Husdjurshälsan i Göteborg. Jag ville den här gången vara riktigt pet-noga med vem jag låter ta bilderna. Jag hörde mig för, och fick tips om Maths Lindberg som jag valde tack vare sin specialistkunskap och effektivitet. Maths tog plåtarna på Juni i ett nafs, och vips fanns dem på datorn
 
 
Och åh, de ligger ju perfekt! Maths såg ingen dysplasi och sa att det är bara att tuta och köra!
 
      
 
 
Jag känner mig så glad och lättad!
 
Efter att Vilja fick HD grad D med måttliga benpålagringar, och C på andra höften, har jag varit orolig att få ytterligare en hund med HD. Så förstå min glädje!
 
Tyvärr så tror jag Vilja känner av sin höft... Hon har sedan 2,5 vecka tillbaka varit besvärad av att gå i mitt trapphus. Mestadels uppför. Detta kom efter att vi kört intervall-träning och jag gått långa promenader flera dagar i sträck. Så vi har efter det tagit det lugnt, ingen jakt-träning, begränsat bus med Juni, kortat ned promenaderna. För att se om det lägger sig.. Och nu tycker jag att hon går smidigare i trapphuset.
Detta ger mig förstås ångest...  Men jag försöker vara lugn, och jag känner mig trygg i att vi har vår sjukgymnast Sandra.
Vi är på väg till en ortopedspecialist som jag känner, så ska han gå igenom Vilja. Det har tagit lite tid bara att få till en tid...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0