2013/2014

Sista inlägget för i år. 2013 har varit ett bra år träningsmässigt.  Vilja har som mognat och jag har fått bättre självförtroende. Vi har varit på de träningar som vi haft möjlighet till, och det är såå roligt! Längtar alltid till nästa tillfälle.
 
Nu håller jag på för fullt att leta efter möjligheter att gå kurs/starta på prov under våren 2014 , eller något annat kul. Hittat ett träningsjaktprov i Göteborg/Bohuslän Goldenklubben, det kan ju vara kul att testa. Om jag nu vill åka 13 mil enkel resa för det. Jo det vill jag, jag läääängtar att komma ut på banorna !! Känner mig som rastlös. Jag vill så gärna träna, men jag tycker det är svårt själv. Så det blir mest , kasta en bollmarkering i det gräset, en i det andra, lägg ett linjetag där. Och det är inte ens ofta som jag ens tränar på promenader längre pga detta jädrans mörker som är. Om inte vintern kan komma snart så skulle det kännas skönare ute.  Och ljusare.
 
Just nu klickertränar jag Vilja att "städa". Hon ska lägga sin leksak i en låda , för att få sitt klick. Hon fattar inte riktigt än då hon istället försöker ställa sig i lådan, eller , eller ta av mig mina strumpor. Det som jag tidigare klickat för alltså. Hon är så söt.
 
Håll tummarna för att vi kommer ut på tävlingar år 2014! Och Gott nytt år!
 
 

Juletid

 
God Jul önskar Vilja & Milton !
 

8/12

Om det mot förmodan är någon som tittar in här så kan jag meddela att vi mår bra !  Den mörka, kalla årstiden är här och det blir dessvärre inte så många möjligheter till träning =/     Vi gör heller inte så mycket om dagarna mer än promenader och stallet, typ.  Idag två timmar på Bondberget i snöblåst , jag må vara galen som går ut i sånt väder - men det är skönt att komma in efter det
 
Snart vår igen...

RSS 2.0