16 september

16 september -01, idag är det 14 år sedan vår första golden Nellie hastigt gick bort, blott 2 år gammal. Det var sorgens tid... Jag tänker fortfarande på den tiden,  hur fruktansvärt det var. Vad dog hon egentligen av?
Efter Nellie fick vi Elsa, som vi hade turen att ha i 12 år. Sen kom Vilja till mig, och nu Juni. 
När jag blir gammal så kommer jag ha hjärtat fullt med minnen av alla hundar som jag fått dela livet med.
 
I skrivandets stund har jag en valp i knät som just har somnat. Hon somnar nästan alltid i mitt knä, vare sig det är på golvet eller i soffan. Det måste ju betyda att hon känner sig trygg :)
Närhet för de små är viktigt.
 
I natt vaknde hon vid 01. Hah, okej. Ut och kissa då, sedan somna om. Efter den sista morgonrastningen och hundarna fått frukost, kunde jag faktiskt somna om och sova lite till.
Mitt på dagen hade jag Bonnie här en stund, det blev full bus!  Juni har tuffat till sig lite och visade sitt första "damp-ryck"  =D
 
Annars så har vi inte gjort så mycket idag. Vi vandrar upp och ned för trapporna och ut, jag måste ha gått upp till Eiffeltornet snart.  Jag har blivit förkyld och tempade feber tidigare idag, så jag ställde in valpgoset som egentligen skulle ha ägt rum.
Rumsrenheten går bra. Hon förstår att man kan kissa och bajsa ute på gräsmattan, men det händer förstås kiss-olyckor inne , med den lilla blåsan.
Namn-träningen går också bra! Jag ropade hennes namn från köket, och hon kom = )
 
Vilja är fortfarande närvarande hela tiden trots valp i huset. Jag var lite rädd att hon skulle dra sig undan, men det gör hon inte. Tur!!
 
 
//over and out, Jossan with the dogs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0